Bel (0592) 333 600

 

HET NIEUWE LEERLINGVOLGSYSTEEM VOOR SCHAATS- EN SKEELERVERENIGINGEN

 

De Internet Schaatsscore Module™ is een uniek leerlingvolgsysteem voor o.a. schaatsverenigingen. Via een persoonlijke pagina kunnen de leerlingen hun vorderingen volgen op internet. De instructeur houdt de gehele lesadministratie bij in de beheermodule en kan op de schaatsbaan, op een tablet of een SmartPhone, de status van zijn/haar leerling bekijken en registreren. De leerling kan zijn/haar vorderingen volgen via een persoonlijke pagina en een App. Wilt u zich onderscheiden, uw leerlingen iets extra;s bieden en het uzelf gemakkelijker maken? Stap dan over op de Internet Schaatsscore Module™.

 

GEZIEN BIJ RTL7?

 

De Internet Schaatsscore Module is een afgeleide van de Internet Zwemscore Module, een administratief systeem voor zwemlessen. Aflevering gemist? Bekijk de uitzending dan op RTLXL.NL.

MINDER ADMINISTRATIE EN MEER INZAGE VOOR DE LEERLINGEN

 

De Internet Schaatsscore Module™ is een administratiesysteem voor het volgen van schaats- en skeelerlessen bij o.a. schaatsverenigingen. Met het systeem kunnen de presentie en de schaats- en skeelerresultaten worden geadministreerd. Het systeem automatiseert de handelingen die komen kijken bij het geven van lessen. Zo worden leerlingen automatisch in een eventuele examengroep worden ingedeeld en kunnen schaatsdiploma's, desgewenst inclusief handtekening, worden uitgeprint. Daarnaast kan de schaatsvereniging via het systeem communiceren met de ouders en leerlingen. Zo kunnen er onder andere ook nieuwsbrieven worden verzonden. Als de leerling jarig is ontvangt hij/zij een digitale verjaardagskaart.

 

Het management kan diverse statistische gegevens opvragen zoals de bezetting, de doorlooptijden en verschillende logboeken. Het systeem stuurt desgewenst meldingen naar de manager over bijvoorbeeld de presentie, het ziek zijn van leerlingen en of een leerling niet te lang geleden is beoordeeld.

 

Periodiek kunnen de lesgelden automatisch worden geïncasseerd, kunnen ouders hun kind(eren) via internet (bijv. uw eigen website) aanmelden voor schaatslessen en kunnen lessen worden afgemeld en worden ingehaald. U kunt in het systeem zelf instellen wat ouders en leerlingen wel of juist niet mogen in het systeem.

 

Met het leerlingvolgsysteem Internet Schaatsscore Module™ kunnen ouders en de kinderen zelf hun voortgang volgen op internet en via een App. Grappige smilies laten zien wat de status van de leerling is. Ook kunnen ze zien wanneer de beoordelingen hebben plaatsgevonden. De resultaten kunnen worden uitgeprint. De ouders en de leerlingen kunnen ook zien wat de leerdoelen precies inhouden.

PLAN PLAN INTERNET BV

 

Dr. A.F. Philipsweg 15 F

9403 AC  Assen

T (0592) 333 600

F (0592) 333 601